Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 16:00 info@sporthorses.nl

Paard & werk is de banensite voor iedereen geïnteresseerd in een baan met of rondom paarden

Kandidaat

Stalmedewerker die wil groeien - Allround medewerker


Land
Nederland
Regio
NL Utrecht
Werkervaring
minder dan 2 jaar
Standplaats
Manege
Niveau
anders
Dienstverband
Part time
Opleidingsomschrijving
- Vakopleiding Train de trainer (post HBO) - Verzorgende IG (MBO) - Verpleegkunde (HBO) (geen diploma) - VWO) Diverse trainingen, o.a. reanimatie-instructeur, trainingsacteur, ergocoach, gespecialiseerd verzorgende palliatieve zorg. Op mijn verlanglijst staan de opleidingen vakbekwaam medewerker paardenhouderij en trainer paard en gedrag.
Stageomschrijving
Werkervaring
Na 17 jaar gewerkt te hebben in de gezondheidszorg, als verzorgende en trainer, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en oude liefde; werken met paarden. Momenteel werk ik op een manege/pensionstal als vrijwillige stalhulp. Hier help ik met voeren, paarden buiten/in stapmolen zetten, uitmesten en terreinonderhoud. Eerdere ervaring deed ik op bij het begeleiden van ponykampen, assisteren rondom de lessen op een manege en met mijn verzorgpaard.
Typering als persoon
Blijven leren en kwaliteit leveren in mijn werk zijn belangrijk voor me. Ik ben betrokken, betrouwbaar, verantwoordelijk, leergierig, geduldig, heb oog voor detail en het grote geheel en houd van serieus en hard werken gecombineerd met humor. Ik vind het leuk om kennis en vaardigheden te delen om anderen te laten groeien.
Gewenste reactie
Ik zoek een plek bij een manege, pension- of trainingsstal met mogelijkheden om veel te leren en samen te werken in een enthousiast, gemotiveerd team.
Extra informatie
Beschikbaar door de weeks, minimaal 15 uur.
Naam
Irene Leusink
Geboortedatum
24 April 1977
Adres
Buntlaan 9
Postcode
3951VM
Plaats
Maarn
Telefoonnummer
06-42399732
E-mail
irenelieve@hotmail.com
Foto uploaden